Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění na Plamen

V pátek 17. května a v sobotu 18. května proběhlo soustředění dětí společně s vedoucími na Okresní kolo hry Plamen. V pátek se děti sešly v 15 hodin u hasičské zbrojnice, děti které chtěly přinesly si věci na přespání v hasičské zbrojnici. Na programu byl trénink požárního útoku a štafety 4 x 60 m. Po náročném tréninku zůstaly u hasičské zbrojnice děti přespávající, pro ně byl připraveno opékání vuřtů, pečiva a maršmelounů. Následovalo hraní míčových her a volná zábava, příprava ubytování v hasičské zbrojnici a naložení věcí na další den. Ještě byla potřeba naměřit dráhy na druhý den, tohoto úkolu se z vedoucích ujal Fanda Hrubý za ochotné pomoci mladého hasiče Martina Krále. Po setmění se děti přesunuly do klubovny, kde se převlékly, provedly večerní hygienu a po vzájemné domluvě shlédly film Jumanji: Vítejte v džungli. 

 

Další den ráno byl pro vedoucí překvapením, děti místo aby vstávaly v 7:00 a budily je vedoucí bylo to přesně naopak a  vedoucí byli vzbuzeni dětmi již kolem 6 hodiny ranní. Společně všichni dokoukali film z předchozího dne, převlékli se, zabalili si věci, uklidili klubovnu a přichystali se na snídani, kterou jim připravili vedoucí.  Po snídani děti umyly a utřely nádobí a připravily se na odchod na fotbalové hřiště, kde jsme měli sraz s dětmi, které v hasičské zbrojnici nespaly. Následovalo rozestavění tratě na požární útok CTIF. Všechny děti (i které nejedou na Okresní kolo Plamene) měly co na práci. Po dopoledním bloku přišel na řadu oběd, na který se děti odebraly ke svým domovům. Po obědě jsme se znovu sešli, dotrénovali jsme požární útok CTIF, na starší čekala ještě odpoledne štafeta CTIF a na mladší trénink předávek štafety.

 

Cele tréninkové odpoledne bylo završeno zopakování štafety 4 x 60 m, naložením všech věcí do vozíku a přesun k hasičské zbrojnici, kde děti pomohly s úklidem věcí, posléze děti ještě doplnily chybějící hladinu cukrů výbornými koláči a odebraly se ke svým domovům.

FOTKY

František Hrubý

 

 
 



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 619498
Měsíc: 13248
Den: 684