Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okresní kolo hry Plamen 2.6. a 3.6.

S kolektivem mladých hasičů jsme se o víkendu 2. a 3. června zúčastnili jarního kola celostátní hry PLAMEN. Letošní jarní kolo se uskutečnilo opět na hřišti v Nepomuku.

V sobotu 2. června jsme vyrazili se starším družstvem na okresní kolo  hry Plamen - jarní část. Na děti čekalo celkem pět disciplín a krásné počasí. Starší se snažili umístit v jednotlivých disciplínách, seč jim síly stačily, od loňského roku se výrazně zlepšili. Nejhorší disciplínou byl pro děti málo oblíbený požární útok CTIF. Odměnou za odvedené výkony byla možnost svlažit se v přilehlém brouzdališti. Přes velkou snahu se starší družstvo umístilo na pěkném 13.místě z celkem 16 družstev.

FOTKY

Družstvo starších: Kája Škalová, Martin Král, Michal Král, Honza Kašpárek, Petra Šilhánková, Vojta Plic, Jesse Blüml

________________________________________________________________

V neděli 3. června byla na řadě kategorie mladších, kterým počasí také přálo. Na mladší děti čekaly celkem 4 disciplíny (stejné jako u starších, vypuštěna byla pouze štafeta CTIF). Dětičky se velmi dobře vypořádaly se všemi disciplínami, zvládly i náročný útok CTIF dokonce bez trestných bodů (jako jedni ze tří). Osvěžení v podobě brouzdaliště děti také hojně využily. Mladší se umístili na krásném 9. místě z 15 družstev.

FOTKY

Družstvo mladších: Nikolka Milotová , Patrik Kvídera, Anička Pachmannová, Vašík Kule, Růženka Šestáková, Fany Zídková, Šárka Hammerbauerová

VÝSLEDKY

Byly to náročné závody jak pro děti, tak pro vedoucí a rodiče, vše jsme ale zvládli na výbornou, nestal se žádný úraz a myslím si, že děti si to velmi užívaly. Velký dík patří všem rodičům, kteří pomáhali s dopravou a občerstvením dětí. Rodiče na závodech také pomáhali na jedničku s hlídáním dětí, jelikož všichni vedoucí byly zaneprázdněni organizací akce. Díky všem přítomným vládla krásná atmosféra.

za vedoucí František Hrubý

 

 

 
 



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 616471
Měsíc: 12642
Den: 497