Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okresní kolo hry Plamen 3.6 a 4.6.

S kolektivem mladých hasičů jsme se o víkendu 3. a 4. června zúčastnili jarního kola celostátní hry PLAMEN. Letošní jarní kolo se uskutečnilo na hřišti v Nepomuku.

V sobotu 3. června jsme vyrazili se starším družstvem, na které čekalo v tento velmi horký letní den celkem 5 disciplín a to: štafeta CTIF, štafeta 4x60, požární útok CTIF, štafeta požárních dvojic a požární útok. První tři z pěti jmenovaných disciplín byly pro děti zcela nové, ale děti si s nimi poradily velmi dobře i přes to, že si je měly možnost vyzkoušet pouze na jednom tréninku. Trochu dětem dal zabrat požární útok CTIF, při kterém nasbíraly mnoho trestných bodů, avšak víme pro příště co zlepšit a na co se více zaměřit při přípravě. Ostatní disciplíny jim velký problém nedělaly a jako odměnu za odvedené výkony si mohly užít přítomný bazén. Přes velkou snahu děti skončily na posledním a to 12. místě.  

VÝSLEDKY

FOTKY

starsi.jpg

Družstvo starších: Kája Škalová, Martin Král, Michal Král, Honza Kašpárek, Petra Šilhánková, Vojta Plic, Jesse Blüml 

V neděli 4. června byla na řadě kategorie mladších, kterým počasí naopak nevyšlo, pršelo a citelně se ochladilo, avšak dětem to na soutěžní náladě neubralo. Na děti čekaly celkem 4 disciplíny (stejné jako u starších, vypuštěna pouze štafeta CTIF). Dětičky se velmi dobře vypořádaly se všemi disciplínami, zvládly i náročný útok CTIF. Jako starší družstvo se umístily na posledním 12. místě.

VÝSLEDKY

FOTKY

mladsi.jpg

Družstvo mladších: Kája Tupá, Tereza Tupá, Anička Pachmannová, Vašík Kule, Růženka Šestáková, Fany Zídková, Šárka Hammerbauerová 

Byly to náročné závody jak pro děti tak pro vedoucí, avšak vše jsme zvládli na výbornou, nestal se žádný úraz a myslím si, že děti si to velmi užívaly. Velký dík patří všem rodičům, kteří pomáhali s dopravou dětí a vybavením na tyto závody. Rodiče na závodech také pomáhali na jedničku s hlídáním dětí, s občerstvením a se vším možným. Díky všem přítomným vládla krásná atmosféra.

Poslední místo pro nás není prohrou, jelikož jsme se letos těchto závodů účastnili poprvé. Do příštího ročníku jsme načerpali mnoho zkušeností, které jistě využijeme. 

 

František Hrubý

 
 



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 615605
Měsíc: 12418
Den: 378