Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní kolo hry Plamen 6.10. Střížovice

Rok se s rokem sešel a naše děti čekalo opět Podzimní kolo hry Plamen. Letošní ročník byl rozdílný od těch předchozích, jelikož kromě závodu požárnické všestrannosti na děti čekala štafet požárních dvojic. Letos připadla organizace Podzimního kola na náš sbor.

Přípravy byly zahájeny již několik měsíců před samotnými závody, bylo potřeba vše domluvit a zorganizovat, aby akce dopadla na výbornou. Hlavní přípravy vrcholily poslední dny před závodem, kdy byla vyznačena a naměřena trať štafety požárních dvojic (ŠPD), byla také označena trať závodu požárnické všestrannosti (ZPV). Na pátek 5.10. byla naplánována velká část příprav, někteří členové našeho sboru si vzali v práci dovolenou za což jim patří velké díky. Od rána již probíhalo stavění stanů na dráze ZPV a ŠPD, navožení lavic a stolů, stavění stanů pro zázemí, dovoz věcí do občerstvení a mnoho dalších věcí na které si člověk jen vzpomene.

V sobotu ráno byly dovršeny potřebné přípravy a mohla začít celá soutěž. Nejdříve se sešli rozhodčí a rozdělili se na jednotlivá stanoviště po dráze ZPV a i po dráze ŠPD. Celá soutěž probíhala bez větších rozbrojů. Vše klapalo jako hodinky.

Náš domácí sbor postavil na trať ZPV a na ŠPD celkem 3 hlídky a to 2 hlídky starších a 1 hlídku mladších. Všechny hlídky daly do obou disciplín vše, co v nich bylo, viditelné to bylo při doběhu do cíle ZPV, kdy někteří již vyčerpáním nedokázali ani zvednout nohy, ale ostatní členové z hlídky jim většinou pomohli.

bez-nazvu.png

Starší hlídky se celkem ve velké konkurenci umístily na 16. a 28. místě z 35 hlídek, po seškrtání horších hlídek z jednoho staršího družstva se naši „staříci“ umístili na krásném 16. místě z 21 sborů. Mladším se velmi vedlo, jediné kde zaváhali při ZPV byla střelba, na které nějaký ten trestný bod získali, jinak prošli s čistým štítem. Celkem se tato hlídka mladších umístila na 4. místě z 23 sborů a po seškrtání, jako v případě starších, obsadili 4. místo z 16 sborů. Jde u obou hlídek o krásný a překvapivý výsledek,

Všem, kteří se jakoukoli měrou podíleli na organizaci Podzimního kola hry Plamen bych chtěl velmi poděkovat, byl to náročný úkol a my ho zvládli, a mohu říci za sebe, že na jedničku s hvězdičkou.

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZPV

VÝSLEDKY ZPV - PODROBNÉ (bodové)

VÝSLEDKY ŠPD

František Hrubý 

 
 



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 617297
Měsíc: 12382
Den: 222